Torsdag d. 9. juni 1938 Taarnby

Er ikke i skole, men er oppe kl. 8 1/2 . Inger og jeg gaar en tur ud til Kongelundsvejen, vi møder I. Olsen. Vi sætter en masse blomster ind, og udskifter de gamle. Inger giver mig en lille naal fra Woulword i Quibeck, (Montreoul). Inger har daarlige fødder. I to store blaa rutebiler ankommer Literært selskab, der er c. 100. Jeg gaar ikke ned, da jeg ind under aften læser lidt til eksamen (tysk (engelsk). Jeg er til præst men der møder ikke mere end 10. Inger Olsen er med inde bagefter. Arkitekten er at se paa varmeværket, men jeg faar ikke hilst. Mor har sin nye lysebrune dragt paa, og ser rigtig godt ud i den. Vi finder en masse schompiniong i anlæget, men de er saa store at vi er bange for at spise dem.

Det regner, tordner og lyner, saa det er forfærdeligt, men der kommer meget vand. Jeg ortner negle. Karin ringer, og siger, at hun skal med paa en tur til Estland, hun giver mig lov til at bade inde hos hende.

Leave a Reply