Fredag d. 10. juni 1938 Taarnby

Jeg er til eksamen i engelsk, og er saa forfærtelig uheldig at faa gx men hvad, det er jo ikke en blivende karakter, om eftermiddagen er inger inde paa hovedbanegaarden at hente sin kuffert, og hun giver mig et meget smukt benarmbaand, og lover mig en taske, et par røde strømper, et armbaand til, sin kuffert, en karneol og meget andet som jeg ikke kan huske, men det glemmer hun sikkert, om aftenen gaar vi en tur til bageren, hvor vi faar krødre, bagefter tager vi Fie med, og gaar ud forbi svogers, men der er vist ingen hjemme. Ved aftenkaffen kommer orginisten, og holder en meget blomstrende tale for Inger. Tage siger at Inger er blevet vanskabt, men dertil svarer hun, at hun er verdens flotteste pige af over 62 piger, derom en forfærdelig sjov. Jeg læser tysk hele eftermiddagen, men spiser ogsaa kager.

Leave a Reply