Tirsdag den 27. Februar 1940

Er gal over at jeg maa tage af bordet og vaske op. ”Orner” værelse. Er træt, hvorfor? Læser svensk og dansk, men jeg kan det saa jeg er ikke nervøs. Ove kan ikke komme førend kl 10, han har været i Rusland pr. flyvemaskine, uden tilladelse, nogle folk lokkede dem ned i en kælder og vilde overfalde dem, men drengene havde revolvere. Inger har Skjold Sakse med, de bestiller Bryllup i paasken, jeg skal med, han er  en flink og meget sympatisk ung mand, Ove er ogsaa blevet en rigtig hjerteknuser. Jeg faar brev fra Norge, de tror, at det er min sjejk. Dorf er ude, saa da de gamle skal snakke alvorligt, men jeg læse, men det har jeg heller ingen skade af, Ove kommer først kl. 10, han har faaet sit tøj renset, for han kunde naturligvis ikke komme i sit gamle. Jeg skal indelig komme ud at besøge dem tidt, det tror jeg, jeg vil benytte mig af, for trods spøgelseshistorier, er de meget søde.

V Rødvin 2.

Leave a Reply