Mandag den 26. Februar 1940

Vi har 1 time dansk, saa tager jeg hjem. Lunn, far og jeg er oppe paa loftet, at se, om det kan blive ideelt med 2 værrelser der, til Lunn, jeg er begejstret over den ide, mor er naturligvis skeptisk, vi tænker paa, at en kirke paa hjørnet af Amager Landevej og Løjtegaardsvejen vil de være paa sin plads. Jeg syr en gammel hat om, Dorff og jeg vil gøre et gammelt ur i stand, men jeg ødelægger det og skiller det helt fra hinanden. Jeg er nede hos ham hele dagen, og efter middag igen, vi overgaar hinanden med saftige historier, det er noget for Chr. Vi tager ud til majeristens, de fra Vinkelvejen der med Adaff [Adolf], der har taget billeder af kirken, jeg snakker meget med ham, han er meget indladende, mon han ved, at det er mig, der har ringet til ham. Ros er taget til Findland, jeg bliver indviteret ud til pensionen snarest, glæder mig. Adolf har farvelagt nogle fotografier. Drømmer om ꓕ

Leave a Reply