Søndag den 25. Februar 1940

Sover længe, da jeg er træt. Tage og Gunnar er her, de har fantastsk travlt og er meget søde. Gunnar har en mængde morsomme historier at fortælle, han har haft tuberkulose. Vi er til gudstjeneste i konfirmandstuen, Syremesterens er der ogsaa. Er hos bagerens, nu fryser det, saa vi har det meget glat, et rigtigt isslag. Far faar turistforeningens haandbog om Sydfyn, hav giver mig den, jeg læser straks om vikingeskibet, arkeologi interesserer mig meget. Jeg beder Tage om hans [Jakelet?] til Dorff. Vi gaar en dejlig familietur. Björkö [finsk ø, på finsk: Koivisto] overgiver sig desverre, nu skal Tage altsaa snart af sted. Vi er nervøse alle sammen. Jeg gider ikke gaa i seng, saa sætter jeg mig til at læse Carl Evalds ”Cersitine Munk” [Carl Ewald, Kirstine Munk] den er temmelig skrap, men ganske morsom, af en gammeldags forfatter at være. Drømmer om ꓕ

Leave a Reply