Lørdag den 24. Februar 1940

Vi har 2 timer hovedregning, jeg føler mig saa dum, fordi jeg ikke kan regne noget af det skidt. Vi har sjov i dansk, vi frier alle sammen til Rosenholm, men han kommer til at skylde os 12 *2 par handsker, dem faar vi dog næppe. Jeg frier ogsaa til Børge, men med samme resultat, tænker paa at gøre det ved ꓕ, men jeg tør ikke. Jeg beder Dorf skrive det brev til Henny, det bliver vældig smart, dateret Taarnby præsteembede. Dorf giver hende en lille moralprædiken. Jeg gør champinon i stand og tager et forbudt bad. Konsul Reidiger m/frue og Romana er her, de er usædvanlig søde. Jeg har Dorf til bords og cerverer lidt. Romsi og jeg tager meget sammen, hn indviterer mig i grafen og vi faar en del sladderhistorier om Viski-Visti. [Whisky-Visti?] Vi faar en drink, men de har ikke tid til at blive til teen, saa spiser mor og jeg selv alt brødet. Konsulen har ladet 8000 pragtfulde postkort trykke.

V: Rødvin 2, Cacaolicør 1

Leave a Reply