Onsdag den 28. Februar 1940

Gaar hen paa skolen kl. 10 saa venter jeg paa at komme op til kl. 3. Senser hedder fru Hauge, hun er vældig sød, Hun bliver begejstret da jeg til den 8. kunst kan føje verset om at behage fra Adam Homo. [Sætningen står øverst men med en streg, der tyder på at den skal indsættes circa her] og giver mig ug, jeg havde regnet med mg+, men det er jeg ikke ked af, tvært imod. Mor har ringet 3 gange hjem for at faa karakteren at høre, de er naturligvis glade for det alle sammen, jeg er nede hos Dorf hele dagen, der er saa hyggeligt, og han er saa sød. Far tror, at det er i aften, vi skal ind at høre biskob Suhr, saa han venter der inde fra 5 til 8, han er ked af, at han er ved at blive saa distræt, han har en mængde slik med hjem til mig. Mor er stadig pecimist, jeg faar saamen g+ i alt det andet, men Dorf vil læse engelsk med mig, saa jeg ogsaa faar ug i det siger han, den søde sjæl. Jeg tager varmt bad, det er jeg nødt til, da jeg er saa tyk og sveder skrækkeligt. Læser roman. I dansk i dag blev jeg hørt i ”Den 8. Kunst”, saa fortæller jeg af mig selv, en del af Adam Homo, man maa jo dupere rakket.

Leave a Reply