Torsdag den 29. Februar 1940

Er til 2 timers hovedregning, saa har jeg sjov hos ꓕ, pragtfuld. Chr. er en idiot. finder en del af mit tøj, der kan bruges til indsamlingen. Samler medicinflasker til apoteket. er nede hos dringene. Tage rejser paa Lørdag til Ørebro for at hente 100 Findebørn, kan man kalde dem hittebørn, men han kommer allerede hjem paa Mandag. Det jeg er mest bange for, nu til eksamenen er hovedregning & mattemetik, derefter kommer historie (Kolbyes fag), det andet er jeg over hovedet ikke bange for, tror nemlig nærmest at det bliver sjovt og med lit flid kan jeg faa gode karakterer i dem. Mor laaver mig et skindstyr, hvis jeg faar eksamenen med en god karakter, og det haaber jeg naturligvis. Det er hvis ligegyldigt hvad jeg faar til mellemskoleeksamenen, bare jeg klarer gymnasieprøven.

Leave a Reply