Søndag den 26. Marts

Staar op ved 11 tiden, er hos bageren og hjelper lidt i køkkenet, vi faar gullas, det har vi aldrig faaet før. Far er nervøs. Tage har overtaget en større filmshistorie paa Heimdal og har saa meget at ortne at han falder i søvn da vi ikke taler med ham. Der er 2 tjennester, fyldt hus og Erna + manden er der, de og Karen er med inde til kaffe bagefter, Ernas svigermor og hendes søster er ogsaa med. Jeg strikker et stort stykke paa mit ærme, far fortæller naturligvis om Polen. I radioen er der er udsendelse paa 5/4 timer om Polen, far kender alt i den. Jeg strikker saa meget paa min jumber at jeg i morgen kan være færdig med det nederste rygstykke. Jeg læser naturligvis ogsaa et halvt hundrede sider i ”Greven af Monte Christo,” jeg begynder paa 2. bog. Glemmer fultstændig at læse lektier, men der er heller ikke ret mange heldigvis.

Leave a Reply