Lørdag den 25. Marts

Dorte tuder og fortæller os om henes mands nervesammenbrud, hun skylder os for at være medskyldige i det. Vi har en vikar i skrivning og faar lov til at lave hvad vi vil. I engelsk faar vi 4. mellems bøger, vi læser de 2 første historie deri ekstemporalt. Er oppe i geometri, aner ikke hvad vi har for, men faar dog ug-. I haandgerning bliver jeg færdig med min ”nissedug.

Inger og jeg følges hjem, her bager vi, jeg hjælper Fie, dog nærmest med at spise, hvilket jeg ikke forsømmer, gør spegesild i stand os.v. Gunnar og Tage kommer herud til middag men tager afsted efter moccaen. Gunnar skal 14 dage til Jylland paa rekreation, paa Lørdag sejler Tage til Færøerne. Skriver dagbog for 24. + 25. Festen i gaar har været glimrende. Strikker et stort stykke paa min jumber og læser c. 50 sider i ”Greven af Monte Cristo” (Alexander Dumax)

Tager bad ved 1 tiden, gider ikke gaa i seng.

Leave a Reply