Fredag den 24. Marts

Vi faar karakter i gymnastik, jeg faar godt mg-. Bliver hørt i naturhistorie og bliver spurgt om en masse jeg aldrig har hørt, men overlæren tror ikke at jeg kan noget af lektien. Vi faar lysbilleder i historie, pigerne faar lov til at gaa inden timen er forbi. Det er et pragtfuldt vejr, solen skinder fra en skyfri himmel og alt er pragtfuldt, jeg ortner stuerne rigtig festligt med mange blomster og shokolade i nogle skaale og bombonjes. Tager den grønne taftkjole paa, Erna er pragtfuld i en vid, guldindvirket silkekjole med langt slæb, hendes mands familie er forfærdelig sød. Brylluppet er højtidelig, kirken er køn med de levende lys og alt er heldigt, bagefter er der reception hos os, vi faar vin, (jeg 5-6 glas) og de tager paa Nimb, jeg sørger for at stuerne er i orden igen. Læser lektier og læser i ”Greven af Monte Cristos” og strikker et stort stykke paa min jumber, det er glimrende at læse og strikke paa en gang. gaar  i seng kl 12, far og mor kommer hjem kl c. 2.

Leave a Reply