Torsdag den 23. Marts

Vi faar genfortælling for, skriver indføringsregning ind efter Eri. Det er Oves fødselsdag, derfor faar vi historie i historietimen. Alle der kommer op i dag i kemi faar ug eller deromkring. Vi faar svensk i religionstimen, vi begynder paa Sven Dyvan, [ikke identificeret] jeg fortæller om fars polensrejse. Inger og jeg følges hjem. Jeg spiser 15 æbler og 2 pærer. Syr hele den ene side af dugen med hanerne, saa er der ikke mere brunt garn. Sosialdemokraten sender meddelelse om at fars indlæg er blevet optaget, det er et meget brugt emne ved middagen fortiden. Jeg er hos fru Jensen at hente de nye gardiner til gæsteværelset, de og mine bliver hængt op. Skriver dagbog for 22. + 23. Der er møde i konfirmantstuen. Vaarsaa skriver at far og mor er velkomne med at der ikke er plads til mig. Jeg faar at hvide en masse som jeg skal lave i morgen naar jeg kommer fra skole inden gæsterne kommer.

Leave a Reply