Mandag 27. Marts 1939

De flager hos Peter Andersens og der er æresindgang, det er deres guldbryllup. Vi faar fru Kolbye i gymnnastik. I regning har vi baade adgang til at bestille biletter til Islandsfilmen og sundhedsudstillingen, jeg tager naturligvis bilet til begge dele. Vi læser for en gangs skyld i bibelhistoren, men vi faar dog rigelig tid til at begynde paa en ny roman. Jeg bliver færdig med en pastel. Der er hovedrengøring i soveværelset. Jeg ortner mig klædeskab. Skriver dagbog for 26. + 27. Far og mor tager til middag hos Peter Andersens. Eri kommer, hun har en yndig lille plante og mine rulleskøjter med til mig. Vi strikker, hører radio, snakker og drikker kaffe sammen med Cristensen og har det ganske hyggeligt; da hun er gaaet strikker jeg ryggen færdig og læser i ”G.a.M.C.” Gaar i seng ved 1 tiden, et øjeblik efter kommer far og mor.

Leave a Reply