Lørdag den 8. Juni

Mor skaber sig over, at jeg ikke slaar græsplænen i formiddag.Jeg drømmer om ⊥ i nat. far solbader. Jeg man gemme mine tænstikker for far. Inger har termin i dag. Inger B skal været student. Vi har lige vasket, saa mor gaar i anretterværelset og jeg har svært ved at komme ind til ⊥. Scheaffer er her. Jeg slaar den storer og Lunn den lille græsplæne. Jeg maa ha’ inviteret mine tøser til paa Mandag, men glemmer det hele tiden. Inger er ene hjemme, saa ringer hun efter mig, jeg er i bad og vasker haar, da hun henter mig, Knud er vældig sød, han faar nyt tøj og er noget af det kæreste, Helge kommer for sent hjem fra skøjtebanen, saa vi benytter naturligvis lejligheden til at skælde ham ud. Jeg laver skildning i midden, det kan ⊥ lide, saa maa jeg beholde den. Faster Sine har købt nogle aakander, dem maa far tage ud efter, jeg maa nemlig ikke tage alene og jeg vil ikke følges med far. 

Leave a Reply