Søndag den 9. Juni

W mor og jeg gaar sammen i kirke, jeg sørger for, at hun gaar forrest, og saa smutter jeg in til ⊥, hun kigger hele tiden tilbage paa os, men smiler hele tiden til os, jeg tror ikke, at hun har noget imod det nu, hun skal barer skabe sig lidt.

Far er til charterfest i Næstved, de leger en bil derned, han faar indbydelse til at besøge mange i ferien og da han kommer hjem, praler han af course.

Mor og jeg cykler ind til hovedbanegaarden og tar saa til Taastrup, vi gaar og min hæl falder hele tiden af. Frandsen har lige haft 25 aars jubilæum, sikken en orden de har i alting. Vi drikker kaffe i haven og det bliver til chene, [scene] da Mariane kommer paa tale, hun bor nemlig sammen med en mand i Odense. De har en kattekilling, der skal have killinger, jeg kører med Hansen og tante i Jumbe op at besøge Knud Jørgen og Grete, de har faaet en en dejlig lejlighed. Kn. J.maler kakler, de er meget fingernemme, jeg faar fleer gode ideer. Vi ligger i flerer lage i toget. Jeg er nede at sige nat til ⊥.

Leave a Reply