Fredag den 7. Juni

Der er ikke merer plads i min bogreol, derfor henter jeg en til paa loftet, men hvor skal den staa, W. og jeg flytter rundt paa møblemanget og kommer til sidst til det resultat, at den er kønnest over skrivebordet, der vil jeg saa have mine skolebøger, det er ligesom ⊥. Inger er her at takke for blomsterne, som jeg lige har været ude med til hende, hun har faaet en hundevalp. Jeg er inde hos ⊥, han tegner hjerter i hendes haand, det kan jeg ikke lide, vi har det ellers meget morsomt. Senere er jeg derinde igen, mor kalder, men jeg gemmer mig i hans seng, Chr. ved ikke, hvor jeg er og saa venter jeg, hopper ud ad vinduet – og har været ude hos Inger, mor tror paa det. Drengene og W. er oppe at se mit værelse, ⊥ og W. bliver, hun som  ,,anstandsdame”, hvis mor skulde komme, og det gør hun. Vi ser 3 svaner, der flyver og hele eftermiddagen hører vi kanontorden i det fjerne. Hvad mon det er. Jeg tar Italien paa min radio, W. og jeg danser, hun er en umulig kødklump, meget værrer end mig.

Efterpaa er jeg nede hos ⊥. ⋀gid vi en nat var ene hjemme, eller jeg kunde besøge ham i ferien.

Leave a Reply