Fredag d. 9. September

Jeg betaler skolecene koncingent.

Vi spilder haandbold, først er jeg højrevingel saa centrefor og saa venstre vingel. Vi laver sjov i tysk, jeg faar sklden for det meste og kommer til at skrive tysk på tavlen, jeg kan ikke et muk og hun er forfærtelig gal. I historie faar vi historie, vi begynder på en bog der hedder “Kastrupdrengene”, [ukendt, kan ikke identificeres?] det er Kurts fødselsdag. Diller er med hjemme fra skole, hun faar slik og vi avtaler at mødes ved Englandsvej kl. 1 på Søndag. Vi faar 2 persiske tæpper hjem fra grosser Schæfer, de bliver begge to liggende, men vi skal beholde det ene desverre, det i kabinettet er det hyggeligste, men det i havestuen er det fornænste [fornemste] og største. En litavisk-dansk gaardmand med kæreste kommer til eftermiddagskaffe, de er vældig søde. Faster Signe og Inger kommer ved 4 tiden, vi faar kaffe i haven, jeg falder og sviner mig meget til. Fru inginør Tønnesen er her ogsaa. Det regner en lille smule. Inger og jeg er hus [hos] fra Kornelhussen efter æg som faster skal ha´med hjem. Vi faar koteletter og grønsager og suppe til middag, jeg agere stuepige. Ved 8 tiden ankommer Ove, vi faar te, da vi fik kaffe eftermiddagen. Vi har det meget sjovt ved aftenteen, Over er begyndt at studere jura, han er blevet ganske rask nu. Bilen kører saa de maa gaa.

Leave a Reply