Torsdag den 8. August 1940

De siger at ⊥ og jeg gaar med hinanden, jeg rødmer.

Fra morgenstunden er jeg ude at plukke markblomster. Jeg gruer for, hvordan dagen skal gaa, far har nemlig holdt os længe vaagne efter at kanonerne hørte op. Nu maa jeg til at pakke til Maribo, jeg rejser i morgen, og har ikke ordnet en [baludt?]. Der er brev fra Starcke, han vil have et fotografi, og indrømmer selv, at han er paatrængende. Gid der kom brev fra ⊥ inden jeg tager til Maribo.

Fru Elly kommer til frokost, hun skal da have en dag ud af det. Ællingerne modtager hende ved rutebilen. Hun er usædvanlig let at underholde. Senere kommer TC [?] han er en guttermand. Vi drikker kaffe under præstens pæretræ, ser saa kirken og gaar en tur ud til Vesterled TC og jeg botanicerer og bliver vældig gode venner. Vi faar en 1. kl.  middag og saa ser de fotos og mit værelse, hun skriver i Loduvikka, jeg tør foreløbig ikke bede ham om det. Far og TC drikker dus. De synes, at her er yndigt. De vil gerne komme meget sammen med os, og jeg vil ogsaa gerne komme sammen med dem. Da de skal hjem, regner det.

Der er brev fra Isse. Mor vil at skal sende billedet til Starcke.

V: 2 rødv. 1cherry. 1 negritta

Leave a Reply