Torsdag d. 29. august

Paa vej til skole møder jeg 3 kompanier syngende tyskere.

Vi skiftes til at gi’ slik i oldævl.

jeg faar min danske stil tilbage, jeg er den eneste, der skal skrive om, den er helt uden for emnet. Vi faar hver en stor dynge sten hos Fie, der er masser af smykkesten. Det regner og ⊥ henter mig, de staar alle sammen og glor efter os.

K. [?] P. V. og søster er her. Han driller far med Rotory. Hun er vældig sød mod mig. Det er hundekoldt, saa jeg har 2 fraker + et tæppe om mig.

Vi fyrer paa kraft. W. er gal.

Jeg er træt, da jeg skal læse lektier. Jeg klistre billeder i album. Dorff læser Starckes breve.

Bare jeg kan følge med i skolen, men det skal nok gaa, naar jeg først kommer i gang. Mor er rørende sød skønt jeg er gal. Chr. lejer værelse i Østersøgade. Han pakker allerede og vil flytte i morgen. Jeg kan hvist alligevel lide ⊥. Der er kort fra Tage.

Der er tyske undervandsbaade i Skanderborg Sø – de er sat derud som smaa. Tyskerne behøver ikke at lave flere flyvemaskiner, for hver gang de sender 20 ud, kommer der 20 hjem. Jeg faar ikke sagt godnat til ⊥.

Leave a Reply