Fredag den 30. august

I Fysiktimen er vi i beskyttelsesrum paa prøve, der er snævert, saa vi synger plads for os alle. Jeg har faaet del i matmetikopgaverne og maa skrive stilen saa foreløbig gaar det godt.

⊥ henter mig, vi kører med hinanden i haanden og møder mor, hun smiler. Far har sagt til W., at vi har opdaget, at hun stræler, hun er fortvivlet og siger nej, hun har købt konvulutter som mine hos købmanden, jeg er ovre at spørge paa dem, men de har aldrig handlet med den slags. Hun har en god men usandlynlig historie til hver ting. Far besøger Teichman paa laserattet og taler samtidig med 6 andre tyskere, det er vældig morsomt synes han.

Jeg er ved at drukne i lektier, og saa kommer Isse midt i det hele, jeg faar ikke tid til nogen sjov, men har haaber, at vi maa blive glade for hende.

Karin er her ogsaa. Jeg gidder slet ikke regne matmetikopgaverne, det er et skrækkeligt fag, og mor kan ikke hjælpe mig, det er rent i skoven.

Jeg tillader mig at sidde ½ time ved kaffen, jeg har ellers ikke megen tid til min raadighed. Jeg sover naar jeg læser lektier og aner ikke, hvad de handler om.

Leave a Reply