Lørdag d. 31. august

Vi har det skægt i fysiktimerne, jeg kan lide dem. Jeg afleverer kun halvdelen af regneopgaverne.

Jeg er halvfraværende i de andre timer. Jeg har glemt at sige til ⊥, at vi har 40. time i dag, saa han kommer kl 12, jeg skynder mig hjem kl. 1 for at naa ham, men vi mødes ikke. Jeg er saa ked af det at jeg siger det til mor. Jeg sætter blomster i vand.

Faster og onkel er i byen fortiden.

Det er herligt at hvile ud om Lørdagen. Isse opsøger sin elskede. Hun vil ogsaa til at skrive dagbog. Nu hun er her, er der jo ingen, der vil læse dem.

⊥ er ikke spor vred, han siger, at han nærmest havde ventet, at jeg fik fri kl. 1. ⊥ er sød, vi ligger nede paa hans værelse, og mor gaar forbi. Nu er far færdig med de 10 første sider af Svenska bogen. Mor besøger Kirsten. De bor hylende raffineret i Ølands hus. Alle mine skolekammeraders fædre er direktører eller saadan noget. Jeg læser nogle lektier til Mandag. Isse laaver at skrive min stil.

I. og jeg laver sjov med ⊥, han kan godt mærke forskel paa hendes og min haand.

Jeg ligger ude hos hende i aften, vi har det vældigt skægt, gid det var ⊥. Gunnar faar Kirsten til at betale 1500 kr. tilbage.

Leave a Reply