onsdag d. 28. august

W. er hver morgen kl 5½ oppe at sige farvel til føllene. ⊥ laaver mig at hente mig kl. 1 paa skolen. Jeg synger med paa en af Wyrts [?] nye sange, han kan ikke forstaa hvorfra jeg kan den og synes, at det er godt, at jeg kan synge den 1. gang. Jeg falder i gymnastik, men bestiller en farlig masse og vil være medlem af mattematikernes haandboldklub. ⊥ henter mig, jeg maa staa et kvarter med mine kammerader og vente paa ham.

Jeg sætter prikken over iet paa mor. De skal til den lille Palludans barnedaab i Godthaabskirken. Far bliver indbudt til at tale i marineforeningen paa kongens 70 aars fødselsdag.

Teichman ringer, han skal olboreres [opereres] i morgen. Inger ringer, men fru Lunn afbryder pludselig samtalen. I. bliver hvist lidt støt. ⊥ er sød, men jeg tror ikke, at jeg ælsker ham mere – og dog, han er meget trofast og sød.

I. er her 2 gange. Vi er i haven, og det er forbløffende, saa godt føllet er inde i vore miabelletræer. Vi danser ”Old Jakes Walk” i haven og er i kirketaarnet. Vi følger I ud, jeg kører paa en følcykle.

⊥ hjælper mig med lektierne. De kommer allerede hjem kl. 11 og mor synes, at jeg er sent oppe. Jeg har ikke læst ret meget til i morgen.

Leave a Reply