Tirsdag den 11. Juli

Jeg henter [tomater] hos Suhr til frokost, er paa politistationen og hos slagteren. Jeg laver frokost og rører fars til kødboller, jeg koger dem ogsaa og de bliver vældig fine, det synes fru Christensen ogsaa, hun er her paa visit. Jeg stryger tøj og ortner værelse. Karin og Inger kommer til middag, jeg laver en pandeomelet. Malerne bliver færdige i det første pigeværelse, der ligger et vældigt lag papir derinde, jeg laaver at faa det væk i morgen. Jeg begynder at hækle saaler til mine strandtøfler, men opgiver det da det ikke vil blive pænt. Diba Klavsens mand er her efter brudebillederne, han er vældig flink. Jeg sætter gobilengen op bag sengen, lige saa godt som haandværkeren. Gert siger at det vilde være lige saa billigt at lave tennisbane paa ladegulvet, men det er for sent nu. Jeg læser hele aftenen, da far ikke er hjemme stryger vi kaffen.

Leave a Reply