Mandag den 10. Juli

Ortner værelse og skriver dagbog. Jeg ortner frokost, nu vil jeg slanke mig inden sølvbrylluppet. Vi tager ind til fru Mouritsen at prøve min hvide dragt; den bliver ganske bedaarende, vi bestemmer ogsaa mønster til et par bluser til mig og en kjole. Bagefter gaar vi hen til fru Fløjtrup, hun bor hos sin moder i en usædvanlig herskabelig villa. vi faar te, frugt og slik, der er ganske bedaarende, fru Chris er også paa besøg. Inden vi gaar er vi nede at besøge fru Christensen, hendes moder, hun er en rask gammel dame der for 3 dage siden havde hjerneblødning, men som allerede er kommet sig. Det stormer stærkt, saa folk vælter paa gaden. Mor og jeg har erinder. Far er i Dragør at holde foredrag, saa mor og jeg er ene hjemme. jeg læser ”Nøddebo Præstegaard” og begynder paa et paar smarte strandtøfler, saa klokken bliver 12 inden jeg kommer i seng.

Leave a Reply