Tirsdag d. 31. Maj 1938 Taarnby

er oppe til regneeksamen, det gaar ikke godt. Børge gir Ga-Jol. Jeg er ordensduks. Inger og jeg besøger Jernhoffs, fruen ligger i sengen af maveforkølelse. Mor er paa klinik i dag. Inger og jeg læser salomonsen. Vi spiller badminton, det blæser, men jeg vinder. En lille dreng bliver kørt over paa raadhuspladsen. Inger og jeg spiser. Jeg er med Inger hjemme at læse ”Billedbladet”, at faa kaffe og snakke. Torben har en ny klokke med til Inger, den skrues paa [ulæseligt ord?] Torben, Inger og jeg kører en tur op til skolen, hvor Torben gir appelsinboller. Jeg er med Inger hjemme igen, og tager hjem ved 5 ½ tiden. Karin er her, og hun har en tyrkisnaal med ti mor. Vi taler om en tur til Estland, da vi vil kunde faa ½ pris, Karin vi med. Om aftenen hører vi et meget spændende skuespil i radioen (Helga Nordland sagen). Brouchyrene udkommer.

Olsen kommer hjem. Det regner lidt, men blæser en del.

Leave a Reply