Søndag d. 29. Maj Taarnby

Jeg bliver hjemme fra kirke, for at passe mor. frk Petersen, en gammel torsk fra Præstø, er på besøg, faar middag med og bliver hele dagen. Håstrup Vig med frue er paa besøg. Fru Kristensen gaar her i nogle timer. Erlo venter 3 timer på mig, men jeg gaar ikke ud, jeg snakker med Cristensen.

Missen tager en stor solsorteunge. Jeg gør min rosenstens krans i stand og tager ravet ud af den Jeg skifter kjole midt på dagen, og jeg prøver 3, som alle er i stykker.

Jeg læser en artikkel fra Hollywood. Regn

Der regner, det er gulet [?]

Jeg spiller badminton med Fie, og vinder med 5-2. Jeg faar ogsaa lokket den tykke frk Petersen til at spille, og hun gør en mildest talt ynkelig figur. Jeg ser efter fiskene under gudstjenesten. Mor er oppe i et par timer. Vi diskuterer højskoleophold, jeg henter sodavand, sover først meget sent ved 2-tiden. Jeg drikker kaffe med.

Leave a Reply