Søndag den 30. Juli

Isse og jeg gaar tur og er i mirabellerne, vi taler tysklands bekendte og hun viser mig meget derfra, vi lejer en bil, Tage og Ida følger med til Løgtengaard, hele byen flager og der er en mængde sølvbryllupsgæster, flere af mine slægtninge kan jeg overhovedet ikke kende, hele eftermiddagen taler jeg med Ellen, jeg faar Svend Poulsen til bords, vi har det vældig morsomt, bagefter er vi oppe i hindbærene, jeg maa hele tiden være ved min familie da jeg ikke ved om jeg maa tage med til Maribo. Endelig er der saa tid til at gaa en lille maaneskindstur, men saa kalder Jan og jeg maa løbe, han tager tidligt til Aarhus, saa jeg maa søge andet selskab, saa drikker jeg en øl med Ellen og hendes bordherre, ogsaa vi er ude i haven alle 3, det er et fortryllende vejr og vi har det veldig romantisk. Vi drikker ogsaa aftenkaffe samen, saa har onkel lejet en bil og vi tager til Royal, vi gaar tur i maaneskindet og i seng kl. 3.

Tre piger i haven
Dateret 30. juli er dette billede sikkert fra familiefesten. Det er Birgit i midten, de to andre formentlig kusiner eller andre slægtninge

Leave a Reply