Lørdag den 29. Juli

Jeg laver morgenmad, Jytte og jeg kommer til at sidde i kupe for os selv, vi har en vældig sjov, paa Kalundborgbaaden taler vi hele tiden med en jyde, vi møder Arne Sørensen, vi drikker kaffe paa 1. og gaar ellers paa dækket. Vi er oppe at besøge Kappel og Sofie, saa tager vi med rutebilen til Grøntfelt [Grønfeld, Djursland], Tage har daarlig hals, jeg bliver straks gode venner med pigerne, vi hugger kaktus og er i haven at spise en mængde frugt, ogsaa deres grund ser vi. Isse og hendes veninde skal ligge i telt i nat, jeg er med derude og med nede at møde deres sjejker som de skal ud at gaa med, det er lige ved at blive afsløret for familien, derfor gør Ida og jeg alt hvad vi kan for at afværge det, og med + resultat. For har faaet dyne og jeg har vinterdyne, far snorker og laver balade og jeg vender mig lidt, saa vi faar kun en times søvn

Leave a Reply