Fredag den 28. Juli

Far og mor har sovet daarligt i nat, derfor er de trætte og synes at alt er saa vandskeligt, far er inde at faa min bilet til Maribo bytted med en til Aarhus. Mor og jeg gør rent i pigeværelset og fru Chris sylter ribs, kirsebær og himdbær.[hindbær] Ruldi slutter sin ferie og tager hjem, ogsaa hun er skidt tilpads. Hele præstegaarden saaver til middag. Jeg finder en gammel blaa hat, den laver jeg om til en smart lille blaa og et baand til haaret.

Jeg hygger paa pigeværelset og prøver paa at faa radioen til at virke. Far er vældig gnaven over alle ting. Jeg ortner mors negle og vasker mg godt, mit haar faar ogsaa en omgang, jeg sørger for aftenchokolade til far og gaar temmelig tidligt i seng. Scheaffer ringer at Jytte skal rejse ene til Jylland han vil have at vi alle lægger vor rejse om for hende, men hun maa bide det sure æble og rette sig efter os.

Leave a Reply