Søndag den 28. Juli

Redaktøren er her til morgenmad. Mor giver I. lov til at indvitere Niels Oluf herud i dag. Jeg har røget alt for meget, kan ikke synge nu. N.O. har ikke kultur, men han er meget charmerende, dog slet ikke noget for mig – uha. Vi griner i kirken, fordi I tror, at Karin har en byld i enden, jeg har kun min kirkelæbestift paa. Niels Oluf bliver her til middag

Tage underholder ham. Da han er taget afsted, ved I og jeg ikke, hvad vi skal bedrive, derfor cykler vi ind i  K F U M. til ham, hans forbavselse og glæde er stor, vi er oppe paa hans værrelse og han læser digte op for hende. Vi gaar en tur ned ad vesterbrogade, der slaar Faster Signe og Ove en klo i mig, han har set paa en luftkamp, og saa faldt der en nøgle ned til ham fra en engelsk flyver. NO. synes han er det ideelle af en sjejk, men jeg har ⊥. Han tror, at jeg er meget fornem og blaceret, han vil ikke skaffe en Herre til paa Tirsdag til mig, da han faar at vide, at jeg er 16 aar, men han laaver en, der hedder Storke [eller Stærke].

Leave a Reply