Lørdag den 27. Juli

Det er Tages fødselsdag. Der var dejligt i ⊥ seng. Isse og jeg er inde paa  Vester brogade efter en kuffert, vi køber en ramme til et billed til Tage. Hun ringer til en af sine sjejker. Vi er huslige og vasker op, det vilde være sjovt, om hun kom her over som pige. Jeg skriver til ⊥ min elskede.

Isse ringer til sin elskede og taler med ham i en time. Jeg har daarlig mave. Isse faar brev fra en anden sjejk. Vi maler os hele dagen og køber assetone. Isse ryger 10-15 Navy Cut om dagen, og jeg følger godt med. I. og jeg bliver indviteret til Kronborg af Tage i morgen, men vi gidder ærlig talt ikke. Vi faar en vældig flot middag med kalvesteg og melon, kirsebær og hindbær. Scheaffer kommer ikke, han har spist for mange sovepulver og maa blive i sengen. Gunnar og Kirsten er her. Tage har faaet 12 flasker Chompange af den spanske minister, vi faar en.

Vi gaar en tur, Lunn er i gang med I. Vi kan ikke have høns mere, det er umuligt at opdrive korn. Jeg er dødtræt og har røget for meget.

Leave a Reply