Fredag den 26. Juli

kl. 6 begynder jeg at skrive til ⊥, det bliver et brev paa 15 tætskrevne sider.

W gaar paa verandaen, jeg kaster det ned til hende, og saa lægger hun det i postkassen. Jeg beder Lunn hjelpe mig i at faa fat paa brevene til W., han er usandsynlig godt inde i vort forhold, han er sød er han.

Jeg er i haven og bestiller kolossalt meget, alle gangene og lit til, jeg er ked af det – jeg taber mors brosche [i margen: bliver fundet igen 1 okt]. This done, vasker jeg mig og rigger mig ud, saa jeg bliver fantastisk flot, til Isse kommer. Jeg ordner værrelse.

Isse, Wanda, Inger og jeg cykler Amager rundt for at finde tyske soldater, der er ingen – stilhed inden kampen.

]Zose] har kørt 120 km i dag, saa hun er ude paa en lille mosionstur igen. Scheaffer er her. Mor beder mig sende kaffemærkerne til ⊥. Isse skal være i Kr. værrelse saa flytter jeg ned i ⊥, der er dejligt i hans seng, hun er inde hos mig og vi snakker om sjejker.

Edel har sagt, at ⊥ er pæn. Kirstens kærreste friede først til Isse.

Leave a Reply