Torsdag den 25. Juli

Det pladderregner, jeg ligger i sengen og skriver til ⊥. Den 2. ælling afgaar ved en blid og rolig død. Leddet er af lave paa den anden. Jeg er i Kastrup paa posthuset efter pakken med Kæhlers karmik, jeg maa vente ½ time paa, at de aabner, den tid bruger jeg til at kigge paa lufthavnen, den ligner en bakke med stier paa, jeg kan ikke lide at gaa deroppe, tyskerne glor paa mig. Paa lufthavnen staar der 8 jernbanevogne kun med tysk amernision. En kande og en kop er gaaet i stykker og jeg limer det. Læser i Frøkenklosteret. Jeg bager en sandkage og Wanda bager tvebakker, saa spørger jeg Lunn, om han vil have en tvebak, det vil han gerne. Der er brev fra ⊥. Mor tager posten og er rasende, da hun giver W det, jeg tør slet ikke læse det førend vi skal paa Helgeshøj, mor rumsterer i soveværelset. Fichers har et knaggodt beskyttelsesrum, men det er ogsaa nødvendigt der, hvor granatsplinterne regner ned. Nu kommer kød til at koste 4 kr. kg. Der er hyggeligt. Vi faar melon.

Det styrter ned paa hjemvegen, Lunn følges med mig. far er rasende og laver en schene fordi mor ikke har smit hans granatsplint væk. Han er nervøs.

Leave a Reply