Søndag d. 4. Julemåned

Jeg er ikke i kirke, men jeg ortner mit værelse, laver frugtskaal til mor, ortner mig selv, læser aviser og meget andet. Jacob er i kirke, far synes at han er en pragtfuld dreng. Vi faar flæskesteg og æblekage til middag, tage kommer ved 1 tiden. Jeg binder baand om adventskransen og laver mig en selv, jeg har et farligt mas med at faa den anbragt, men tilsidst lykkes det. Jeg laver ogsaa en julevase og hænger klokke under lampen. Det er taaget men dog et dejligt vejr. Morbror Otto kommer til eftermiddagskaffe jeg dækker bord, Fie har fri, vi taler krig. Missen er ikke riktig rask. Jeg spiser kolosalt, river min kjole. Gunnar kommer kl. 5, vi har det vældig hyggeligt. Jeg skriver dagbog for ½2., 3. og 4. Christensen indviterer mig til skolekomedie. Morbror Otto bliver her i nat, jeg læser leksier da jeg paa Tirsdag skal med ind i studenterforeningen til et foredrag far skal holde. Spiser og sover.

Leave a Reply