Mandag d. 5. December 1938

Der er ikke ret mange der gør gymnastik med nu da de kan blive fri. Vi faar vore geometribøger. Jeg har faaet ug – mg. Vi bliver først hørt i religion, derefter læser vi op af Robin Hood, vi regner geometri til i morgen. Inger er nede paa sidste bænk. Lund er vældig flink, vi har faaet en del nye tegninger hængt op, kunstneren hedder Inger – Jensen, Lund taler om storken. Jeg træder forkert kl. 11.00 og det bliver ved med at gøre ondt, Jeg følges med Inger fra skole. Jeg spiser en masse, læser lektier til i morgen og lidt af i overmorgen, jeg tegner julekort, mor siger at det er tegnet paa for daarligt papir. Jeg er træt, jeg har en temmelig stor bandage om benet. Jeg ortner blomster. Mor ser paa mit ben, der er ikke noget at se men det gør ondt. Jeg er i bad for en gang skyld, gaar i seng kl. 10 ½, læser historie, da jeg sikkert skal høres i morgen.

Leave a Reply