Søndag d. 10. Juli, Taarnby

Jeg er i kirke, der er c. 70, jeg sidder ude paa kirkegaarden, missen er i kirke i dag igen.

Jeg er med til at lave marinade til salat. Vi faar en dejlig middag med kogt blomkaal, fleskesteg og jordbærgrød. Vi gaar en tur i anlæget og ligger i haven i det dejlige vejr, vi har 3 eksemplarer af Nationaltidende. Fie er i vandet, mor er forarget over at jeg ikke har været i vandet endnu.

Tage læser en kronik af Kaj Munk op, den hedder saml norden til et rige og handler om Stavning og er vældig sjov. [Saml dig, Nord, til eet Rige] Jeg læser 999 kalder. [ukendt?]

Karin faar de roser som hun glemte i gaar aftes.

Vi faar nogle dejlige æg i sennopssovs til aften. Jeg er hos bageren, det regner hen ad aften. Ruhno sejler til Estland. Jeg kaserer de gamle roser. Far ortner papirer der er mange nu efter ferien.

Mor tar op for en æske dejlig schokolade, mor siger at jeg skal gaa i seng inden kaffen, men jeg er ikke træt og bliver oppe, jeg har jo ogsaa ferie. Vi har ingen gæster haft hele dagen, det er dejligt at være alene. Jeg spiser for meget.

Leave a Reply