Mandag d. 11. Juli Taarnby

jeg staar op ved godt 9 tiden, drikker morgenkaffe i haven med mor og Tage, jeg plukker en stor buket roser til Tage. Tage kører ved 10 1/2 tiden. Mor har storvask Jeg sætter blomster ind paa mit værelse og ortner det, stedmorblomsterne bliver smidt ud. Malerne begynder paa havemøblerne. Jacob Nielsen er i gang i køkenet. Det er et dejligt solskindsvejr. Jeg skriver dagbog for den 8.-9.-10. og 11., det er næsten ikke til at huske alt der der skal med. Jeg læser Magaseng nyt fra ende til anden. Jeg hjelper mor at hænge tøj op i haven og lægge det paa græsplænen. Schæfer kommer og Redaktøren med en ven der er lærer og bor hos ham nu i ferien. Redaktøren har lige reddet en løbsk hest, derom stor forsidessensasion i Aften Berlingeren. Jeg er i kjosken at hente BT., der er der en større smøre om det gamle brev fra 1219 og far. Vi drikker kaffe i haven og faar kondittorkager til, det er et yndigt vejr. Inger er her at skrive for far. Far tilbyder Scheaffer og Augnete reduseret pris hvis Valtemar Hansens ikke bliver indtegnet og der ikke bliver fuldt huse. Jeg gaar op at sætte mit puslespil sammen, men da jeg er færdig kommer jeg til at tabe det, men med det resultat at det gaar i stykker og jeg maa samle det igen, men 2. gang varer det ikke saa længe som 1. gang. General Ramsing har set artiklen i B.T. og ringer herud at han gerne vil komme kl.7 og se det men jeg har saa travlt med puslespillet at jeg ikke faar hilst paa ham. Ved middagen er der en mindre schene, far siger at jeg skubber ham væk naar han kommer hen til mig, og det er ikke rigtigt faar i den sidste tid har jeg holdt ham ud skønt det har været svært. Jeg læser i “Kr” i en times tid, saa henter jeg en sodavand til mor der har hovedpine, siger godnat og gaar i seng.

Leave a Reply