Onsdag den 9. August 1939

Faster og onkel diskuterer meget ivrig hele dagen. Grete spiser af en cigaret. Jeg stopper gulvtæppet. Sætter vaser ind og tørrer støv af, her er temmelig travlt til i aften, jeg gør indkøb, Wilhelm er paa besøg. Jeg læser og gaar tur med ungerne. Hjælper med at dække bord og sætte [?odeure?] rundt. Sparekassemandens, Andred [Andrees?] og onkels moder kommer, jeg bliver opmærksom paa, at der kan gaa lang tid hvor der ikke er nogen der siger noget, saa kommer jeg til at skrupgrine og styrter ud til faster der naturligvis saa ikke er tilstede. Nanna plager for frugt hele aftenen, hun slæber hele sit legetøjsudvalg ind og er halvgnaven naar vi ikke vil se paa det, faster forsøger at tale bjerge og politik, men begge dele vinder ikke indpas, da de er gaaet laver vi en forfærtelig sjov, Nanna er inde at tysse os alle, vi er i fasters seng, hvor vi laver sjov til vi bliver jaget ud, hun er forspist.

Leave a Reply