Torsdag den 10. August 1939

Faster fortæller om sine bekente i Rom og Tyskland. Jeg er på stationen, Nanna er i bad, hun hyler og skriger, saa maa jeg op med benene for at vise hende at jeg er endnu mere bange, vi fortæller ogsaa hvor bange onkel er. Solen skinder dejligt, saa vi er i haven at sole, Hofs svende er der ogsaa, vi laver sjov med dem og fotograferer, jeg tager koldt styrtebad. Vi er ved stranden efter middag, da vi lige har spist ligger vi tungt i vandet og jeg faar sting. Jeg pakker kuffert og gaar her med Nanna. Onkel er til fest i Rotary, der er 500 gangs jubilæum, med morsom revy o.s.v., vi ringer hjem, far er ved telefonen, der er 15 hollandske studenter her. Jeg er lidt skidt tilpads, men laver sjov med Nanna og onkel. Faster giver mig et par fine silkestrømper og laaner mig an-

Leave a Reply