Fredag den 11. August 1939

Det; I nat har jeg skrækkelig hovedpine, jeg gaar ind i soveværelse, men der sover de saa fast at jeg ikke kan nænne at vække dem, saa gaar jeg ud at kaste op, faar næseblod. Onkel giver mig nogle piller ved morgenbordet, jeg faar chokolade og bismarksklumper, Nanna er saa ked af at hun ikke skal med hjem at hun ikke vil sige farvel. Jeg bliver kørt paa stationen, i kupeen kommer jeg til at snakke med et brudepar og en herre & nogle børn, vi har det vældig morsomt. Ulla Poulsen bliver forlaavet med baronen til Urebygaard, [Ulla Poulsen, danserinde og skuespillerinde f. 1905, gift med Christian Carl Otto lensbaron Rosenørn-Lehn d. 4. november 1939]. Jeg bliver ikke hented ved banegaarden. Karen er en vældig flink pige. Ortner blomster. Inger B. er med ude at ryste en kolossal mængde mirabeller ned, naar man sidder i et træ ved vejen, smiler alle folk til en. Jeg server til middag og venter længe paa hollænderne, men de kommer først kl. 2. 

Leave a Reply