Lørdag den 12. August 1939

I skole, i skole, det er dejligt, vi har fuld timeplan og en masse at fortælle hinanden, om ny bekente, rejser o.s.v., jeg melder mig ind til latin hos Rosenholm. Jeg følges som sædvanlig med Inger og Gert hjem. Spiser mirabeller, ligger i haven og ser paa det nye fiskebaseng. Læser lektier men der er kun til et øjeblik.

Hollænderne kommer ved 6 tiden men jeg maa vente til far kan presentere mig for dem, saa tilbyder jeg dem at se taarnet, det er de vældig optaget af, nogle er ogsaa med inde over hvælvingerne og inde i kirken, jeg taler helst engelsk med dem, i begyndelsen gaar det trevent, men øvelsen kommer snart, vi indviterer dem med til aftenkaffe, men de skal ud ontager [undtagen] en der er syg, jeg vil have ham over at likke men han sover allerede.

Leave a Reply