Onsdag den 3. juli 1940

Mor vækker mig umoralsk tidligt, nemlig kl. 9, saa cykler jeg ud på ortopædisk hospital, jeg kører efter Lunns Krak. først venter jeg 1 time i en stor ventesal, saa 3 Kv. i en lille og ½ time i den sidste. Jeg er inde hos overlæge Lildal, der maa jeg gøre lidt gymnastik, jeg kan meget mere, end jeg skal.

Jeg cykler hjem. Det er regnvejr.

Pladsen ude ved Inger, har tyskerne købt, den skal svagt oplyses og bruges som skindflyveplads. [både i Tårnby og Tømmerup blev under krigen anlagt falske lufthavne, der skulle forvirre fjendtlige bombefly] I gaar aftes kl.11, var der optøjer på raadhuspladsen, 150 er arresteret, vi gik forbi kl.11, men saa ikke spor.

Vi holder storvask. Jeg laver eftermiddagskaffe og læser for en gangs skyld kemi, det vil sige, at jeg skriver til ⊥.

W. og jeg cykler en aftentur og kommer forbi Løjtegaarden, det myldre med tyske soldater der, de vinker efter os, men vi ser til den anden side.

Da vi kommer hjem, klatre vi op på muren mod vejen. W. finder en af de blaa flasker fra dammen.

Jeg tegner et billed af W., det skal ikke ligne, men det bliver godt, bagefter tegner jeg et andet, der ikke bliver nær saa godt og dog

Leave a Reply