Onsdag den 17. April

Vækuret ringer og jeg er oppe i en fart, jeg skal jo møde Karen Louise kl 12 paa raadhuspladsen, men hun ringer afbud, saa gaar jeg i bad og vasker haar, saa kan jeg have krøller i morgen, naar jeg skal møde hende kl 2. Den kone, der gør rent, har Ekstrabladet med til mig og et billede af Karen, det klistrer jeg i skrapbogen. Jeg er ude i haven at plukke jordens dejligste buket vintergækker, erantis, juleroser, blaa anemoner og grønt til hende, men jeg maa ikke tage alt det, derfor gemmer jeg det i spisekammeret. Mor og jeg er ude at gaa en dejlig mørkelægnings-maaneskinstur. Lunn er inde at se “den kære Blæksprutte” han abbonerer og anbefaler os at tage ind at se nogle stykker, bl. det, [bl.a. det], det er nemlig engelsk. Benzinrationeringen indskrænkes og nu har vi kort til Kaffe, Te, sukker, margarine, kakao og petrolium.

Leave a Reply