Tirsdag den 16. April

   (Flyttedag)

Jeg vil i skole, men da mor beder mig om at sømme mørkelægningsgardinerne, gaar jeg ikke. Vi er med 142 bilen inge [inde]. I Magaseng køber jeg et par smarte sorte ruskindssko med japanheel til 35 kr; jeg køber også tøj til en kjole til vinter, det er pragtfuldt. Vi er nede i en antikvitetshandel, at købe 8 dobbeltriflede dessærtskeer, Rrinskvinglas, et koralkors og et champangeglas, det er en virkelig fin forretning.Vi er ude i gaveboden efter garn til en smart stribet luskoft [?] til mig. I dag er byen fyldt med tyske soldater, de befinder sig godt og stormer chokoladeforretningerne. Jeg gaar fra Johnsen til Amagerbrogade, jeg møder Cheaffer og er med ham hjemme at se Peter, han er en yndig dreng. Vi faar chokolade i aften, da kronprincessen nedkommer med en datter. Jeg ligger paa Dorffs divan, med hans dyne over og Chr. ved siden af, vi fortæller historier og har mørkestemning, i dag er de vældig søde. Vi hører engelsk militærmusik i radioen.

Leave a Reply