Onsdag 1. Februar 1939

Jeg møder desverre kl. 9 skønt jeg maatte ha’ vented til 10 da klassen er i bad, saa tar’ jeg haandgerning. I tysk er drengene til læge, saa vi faar haandgerning, i svensk bliver jeg hørt og faar [?] samt ros. I haandgerning faar vi karakter, jeg faar mg, gør vrøvl og faar saa mg+. Jeg bliver maskinduks. følges med Inger hjem. Ortner værelse, skriver dagbog, kommer forsent til skolekøkkenet, vi laver [?Sitruise?]] med stuvede gullerøder og kogte pore + citronsuppe, jeg spiser en masse, vi er i vores familie mærkelig nok ikke oppe at skændes, vi har det forfærtelig hyggeligt. Evald er der at hente Inga saa Inger, Edit og jeg følges ad alene, de ser ud som om de er meget glade for hinanden. Jeg læser paa forskud i historie. Gunnar kommer for at ligge i sengen.

Leave a Reply