Tirsdag 31. Januar 1939

Er lige ved at komme forsent i skole. I dansk timen skal vi skrive stil, men jeg læser vers i danskbogen det huer ham ikke. Møller er meget optaget af en nøgen dame i billedbladet. Drengene er til læge i Geometritimen. I geografi bliver vi alle hørt, vi laver sjov saa han bliver gal. I tysk raaber vi op og gør hende meget nervøs. Jeg venter paa Inger paa hjørnet, jeg snakker med Gert. Inger, Kaj og jeg følges ad hjem. Mor ortner stuen til i aften, jeg ortner mit værelse. Skriver dagbog. Gunnar er til eksamen og faar 13. Jeg tager kort kjole paa, det er forfærtelig flovt for alle andre kommer i lang. Vi faar oksehalesuppe, oksefile og rombudding, jeg drikker 2 glas Scherry 1½ dessertvin. 1½ til desæren og 1 gl. likør, jeg har Cristensen til bords, da jeg stikker min arm ind under hans rødmede han. Vi er ovre i kirken at se den ved levende lys og synge.

Leave a Reply