Mandag 30. Januar 1939

Fie kalder 10 min. i 8, jeg kommer 20 min. forsent, det gør ikke noget, for vi driver hele timen. Erna er i skole 1. g [gang] efter jul, hun har haft halsbetændelse og skarlagensfeber, hun har fødselsdag. Faar vore stile, mg+-mg, det er for lidt. Vi maler og faar karakter i tegning, følges med Inger hjem. Tage og Gunnar er her. Skriver dagbog, læser leksier og vander blomster, mor er i København. Køber Acetone hos barberen men taber det. Læser leksier og aviser. Hjælper med at røre rombudding, men smager desverre altfor meget tilpads. Hitler taler men jeg høre kun et øjeblik saa gaar mor og jeg op at regne geometri. Gunnar er inde at hilse paa mig, han er lidt nervøs da der er meget han ikke har læst til i morgen. Jeg gaar i seng ved 11 tiden. Gæsterne tager afsted ved 1 tiden, saa tager jeg afsked med Tage der skal til Aarhus at [?jøde] og saa kommanderes jeg i seng.

Leave a Reply