Torsdag den 2. Februar 1939

Sover til kl. 12. Gunnar ligger i sengen. Er hos skomageren med min taske, hos barberen efter Acetone i haven og i bagrummet efter blomster, dels friske og dels tilhørende ellers visne skaale, jeg faar en yndig biket. Vil besøge Inger og gaar derudefter, jeg møder hende paa vejen, hun skal til damefrisøren, hun laaver bagefter at komme ind og besøge mig. Jeg ortner værelse, passer Gunnar og skriver dagbog. Turistforeningens aarbog med fars artikkel udkomme jeg faar et eksemplar. Mor bestiller biletter til ”Lonegren”

Kryger ringer. Vanner blomster. Inger er her i en times tid, hun skal skynde sig hjem inden det bliver mørkt. Vi køre med et brudepar vi bliver kørt for døren i det kongelige, vi møde Karin som vi har indviteret med. Lohnegrin er pragtfuld skønt rollebesætningen er daarlig

Leave a Reply