Fredag 3. Februar 1939

Far kan ikke sove saa kl. 7½ faar han aviserne op, saa kommer mor ind og vil sove i min seng, jeg springer ud og lader som om jeg er morgenfrisk skønt jeg er dødtræt. Bliver hørt i aritmetik og faar g’, i naturhistorie og faar T [?], i gymnastik og faar 6’+T, i tysk og faar ug%+mg. Vi vælger Edit til bestyrelses medlem for teaterkomitionen. Vi faar lysbilleder i historie. Skriver dagbog. Klinker en meget gammel kandisskaal for mor, den har staaet i flere aar og været i stykker og saa vil mor kasere den. Jeg sover 1¼ time til middag, det er dejligt da jeg er saa træt. Fie faar en dejlig dragt fra fru Mouritsen. Aldutte er inde, den er forfærtelig sød, men den vil ikke leje. Skrædder Madsen er her at prøve et graat jakkesæt og faa bestilling paa en kjole. Gunnar høre mig i noget tysk. Jeg skriver stil til Onsdag.

Leave a Reply