Lørdag den 4. Februar 1939

Spiser grapefruit inden jeg gaar i skole. Bliver hørt i geografi og faar ug-. Vi begynder paa en ny roman i skrivning, jeg faar 7. Bliver hørt i engelsk og faar 7. Vi faar stilebøger i geometri, jeg faar ug- mg+. Laver ikke meget i handgerning, kun sømmen paa bælted. Inger, Eri og jeg følges ad fra skole, Eri laaner mine rulleskøjter, jeg byder hend sjokolade og spiser samtidig store mængter. Fie bager, jeg vil ogsaa men det er hun gal over. Skriver dagbog, vanner blomster. Tegner 4 yndige billeder af efter ”the world’s greatist painthings”, de er efter baade fars, mors og min mening yndige. Jeg begynder paa en bakkeserviet til mor.  Far er meget forkølet og maa sikkert ligge i sengen. Jeg spiser fantastisk meget kringel, bolsjer og chokolade, men bestemmer samtidig en 3 ugers plan, hvor jeg skal tabe 5 pund ugenlig, saa vil jeg komme til at veje 115 pund.

Leave a Reply